SETA INTRECCIATA

Is met een parelmoer waterafwerking in staat om het effect van gewoven zijde te reproduceren. SEDUXION SETA INTRECCIATA is verkrijgbaar in drie metalen onderstellen: Zilver, goud en aluminium. Deze kunnen worden gepersonaliseerd en uitgewerkt in combinatie met het gehele kleurenpalet.

SETA MILLE RIGHE

Is met een parelmoer waterafwerking in staat om het effect van pure zijde te reproduceren gevormd in het effect van gestreepte rots. SEDUXION SETA MILLE RIGHE is verkrijgbaar in drie metalen onderstellen: Zilver, goud en aluminium. Deze kunnen worden gepersonaliseerd en uitgewerkt in combinatie met het gehele kleurenpalet.

SETA DAMASKATA

Is gebaseerd op de fascinerende Kalahari-woestijn. De decoratieve verf bootst nuances na van zand die door de wind in de woestijn zijn gecreëerd. De geselecteerde korrels van zeer fijn zand creëren een metallic zandeffect op de wand. Het effect van KALAHARI MICRON is minder zichtbaar en opvallend en wordt vaak gebruikt als eindafwerking. Dit effect is verkrijgbaar in vijf metalen onderstellen: Zilver, goud, aluminium, brons en koper. Op basis van deze metalen onderstellen kan uw gewenste kleur worden gecreëerd.

SETA VELATA

Is met een parelmoer waterafwerking in staat om het effect van pure zijde te reproduceren. SEDUXION SETA VELATA is verkrijgbaar in drie metalen onderstellen: Zilver, goud en aluminium. Deze kunnen worden gepersonaliseerd en uitgewerkt in combinatie met het gehele kleurenpalet.