Wandafwerking

Hulp nodig bij wandafwerking? Wij leggen u graag uit op wat voor verschillende manieren u uw muur kunt laten afwerken. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar, dus het kan moeilijk zijn om te beslissen welke voor u de juiste is.

We zullen elk van de verschillende soorten wandafwerking doornemen en u helpen de juiste te kiezen voor uw project. Natuurlijk kunt u ook altijd een vrijblijvend adviesgesprek inplannen bij Encore Parfait voor wandafwerking. Hierbij komt een van onze adviseurs bij u op locatie om de mogelijkheden met u te bekijken. De wanden worden netjes afgewerkt door onze stukadoors. Wij hebben verschillende stukadoors in verschillende steden zoals: Amsterdam, Amersfoort, Rotterdam en Den Haag

Wat is wandafwerking? 

U vraagt het zich misschien wel af, wat houdt wandafwerking nou precies in? Wat verstaan wij onder wandafwerking? Wandafwerking is alles wat wordt verstaan onder de uitstraling en afwerking van uw wanden. Er zijn veel verschillende soorten manieren van wandafwerking zo kunt u denken aan: verven, behangen, stucen etc. Zo zijn er ook frisse afwerkingen voor een strakkere look, maar er zijn ook wat spontanere wanden die wat meer sfeer kunnen brengen in uw huis. Kies daarom voor Encore Parfait wij zullen samen met u de opties bekijken en zoeken samen naar de mooiste wandafwerking voor uw woning! Wij kunnen u garanderen dat de wandafwerking van Encore Parfait in de smaak zal vallen.  Het unieke aan ons is dat wij ook aan wanddecoratie doen, dit kan ook heel wat veranderen voor u.

Wandafwerking nieuwbouw 

Stelt u zich eens voor, u heeft een nieuwbouwhuis gekocht, maar het huis is nog steeds kaal en niet helemaal naar smaak. Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk veranderen/aanpassen. Daarom raden wij van Encore Parfait u aan om voor wandafwerking te kiezen. Dit zal uw nieuwbouw woning helemaal veranderen. Het zal gelijk een nieuwe look geven en het zal  helemaal naar uw smaak zijn! Dit is mogelijk op elke wand of wanden die u graag zou willen laten afwerken. Onze keuze wandafwerking is erg breed, dus u heeft meer dan genoeg keuze. Zodra u met ons in zee gaat zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. Vooral als het in uw nieuwbouwhuis is willen wij u een goede start geven met een nieuw hoofdstuk in uw leven.


Manieren van wandafwerking

Als het gaat om het afwerken van de wanden, zijn er eindeloze opties om uit te kiezen. Verf is misschien wel de meest populaire keuze, en het kan worden gebruikt om een breed scala aan looks te creëren, van een eenvoudige effen kleur tot een ingewikkeld patroon.

Uiteindelijk moet het type afwerking dat u kiest gebaseerd zijn op uw persoonlijke stijl en de algemene sfeer van de kamer. Met zo veel opties beschikbaar is er zeker een muurafwerking die perfect bij u past. Bij Encore Parfait kunnen wij iedere wand afwerken, geheel gebaseerd op uw wensen.

Op maat gemaakte muurafwerking

Encore Parfait muurafwerking is een nieuwe manier van decoreren. Deze muren zijn geïnspireerd door de natuur. De wandafwerking wordt op maat gemaakt. Wij gebruiken verschillende kleuren, texturen, en materialen om de muur te decoreren. Wandafwerking is een kunstwerk. Het is gemaakt met grote zorg en aandacht voor detail. De muur afwerking van Encore Parfait is uniek in zijn soort.

Luxe wandafwerking

Luxe wandafwerking opties zijn mogelijk om uw huis te voorzien van een unieke en stijlvolle uitstraling. Unieke muurafwerking kan worden gebruikt om een elegante of rustieke look te creëren, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur . Een grote verscheidenheid aan texturen en kleuren zijn beschikbaar om uit te kiezen, om een unieke look voor uw huis te creëren.

Deze manier van afwerking kan worden toegepast op zowel nieuwbouw als bestaande woningen, waardoor u de mogelijkheid heeft om het uiterlijk van uw huis als het ware te upgraden zonder een groot renovatieproject te ondernemen. Of u nu op zoek bent naar een subtiele verandering of complete verandering, luxe wandafwerking kunnen u helpen de look die u wenst te bereiken.

wandafwerking

Verschillende wandafwerkingen 

Door de verschillende wandafwerkingen van Encore Parfait zijn wij erg uniek op het gebied van wandafwerking, zo hebben wij veel ervaring met verschillende soorten afwerkingen. Deze ervaring brengen wij over op alle nieuwe wanden die wij van plan zijn om af te werken. Zo zijn wij ons hierin gaan specialiseren. Wij zullen al uw wensen opnemen en zoeken naar de beste wandafwerking voor uw wanden.


Waarom de wandafwerking van Encore Parfait?

Als u zich afvraagt waarom u wandafwerking zou laten doen door een professioneel bedrijf hebben wij het antwoord voor u. Zo zijn wij volledig uitgerust met professioneel gereedschap en alle andere benodigdheden. Deze hoeft u dus niet aan te schaffen en dit bespaart u een heleboel tijd en kosten. Ook zal het zo zijn dat wij alles op een mooie manier zullen afwerken, omdat wij hier al een enige tijd ervaren in zijn. Als u besluit om dit zelf te gaan doen en u hier nog niet heel erg ervaren in bent, dan kan het zo zijn dat het niet helemaal zal zijn zoals u dat wilt. Daarom raden wij u aan om dit neer te leggen bij een professioneel bedrijf als Encore parfait. Wij nemen graag deze last van u af zodat u later optimaal kunt genieten van uw mooie wandafwerking.


Maak direct een afspraak om de mogelijkheden voor wandafwerking te bespreken!

Luxe wandafwerking is gebaseerd op uw persoonlijke stijl en de algemene sfeer van de kamer. Met zo veel opties beschikbaar, is er zeker een luxe wandafwerking die perfect bij u past. Onze adviseurs kunnen u voorzien van vrijblijvend advies. Maak gerust een afspraak voor een adviesgesprek.

Contact

Heeft u vragen over het aanbrengen van onze stuc-technieken? Of heeft u andere vragen? Dan kunt gerust contact met ons opnemen. Zo zijn wij telefonisch bereikbaar op  06-34412812 of stuur een email naar  info@encoreparfait.com. Wij zullen binnen 24 uur uw mail beantwoorden! Volg ons op  Facebook en blijf op de hoogte van onze laatste werkzaamheden!