Wanddecoratie

Iedere woning heeft een vorm van wanddecoratie nodig. Zonder uw wanden te decoreren heeft u kale muren. Dit geeft uw huis een saaie uitstraling. Uw huis is een weerspiegeling van uw persoonlijkheid. Het is de plek waar u uw creativiteit de vrije loop kunt laten en kunt pronken met uw unieke stijl. Een manier om dit te doen is door uw muren te versieren met kunst.

Er zijn veel verschillende soorten muurkunst waaruit u kunt kiezen, en elk daarvan zal uw ruimte een andere uitstraling geven. Encore Parfait inschakelen is de beste keuze die u kunt maken als het aankomt op wanddecoratie. De muurdecoratie die wij aanbieden is een nieuwe manier van decoratie in de markt.

Wanddecoratie van Encore parfait 

Het kan wel eens zo zijn dat u het gevoel heeft dat uw woning er kaal uitziet, maar u weet niet hoe u dit kunt oplossen. Wij van Encore Parfait weten u op de juiste manier te helpen. Zo hebben wij de oplossing voor uw kale wanden en dat is: wanddecoratie. Door heel wat wanden te decoreren hebben wij heel wat ervaring opgedaan en kunnen wij hier ons specialisten in noemen. Wij zullen ervoor zorgen dat uw woning een hele nieuwe look zal krijgen en zal stralen door onze mooie wanddecoratie.


Wanddecoratie gebaseerd op de natuur

Bij Encore Parfait draait alles om het creëren van unieke muren en wanden. Alle muurdecoraties zijn bij ons geïnspireerd op de natuur. Onze muurdecoratie is niet alleen uniek, maar ook tijdloos. Onze professionals adviseren u graag welke wanddecoratie het beste aansluit op uw woning.

Afspraak maken voor muurdecoratie intake

Als u op zoek bent naar unieke manier om uw wanden te decoreren, dan bent u bij Encore Parfait aan het juiste adres. Wij nodigen u graag uit om een afspraak te maken met een van onze professionals voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en kijken we samen welke muurdecoratie het beste bij uw woning past.

Verschillende stuc-technieken

Als het gaat om muurdecoraties op maat, kunnen pleistertechnieken worden gebruikt om een verscheidenheid aan unieke looks te creëren. Een populaire techniek is bekend als Venetiaans pleisterwerk, waarbij een dunne laag pleister op de muur wordt aangebracht en vervolgens wordt gepolijst om een gladde, glanzende afwerking te krijgen. Deze techniek kan worden gebruikt om een scala aan looks te creëren, van klassiek en elegant tot modern en chic.

Een andere populaire techniek is bekend als Marmorino, waarbij meerdere lagen pleisterwerk worden aangebracht om een gestructureerd uiterlijk te creëren. Deze techniek wordt vaak gebruikt om interessante effecten te creëren, zoals gesimuleerde steen of marmer. Zo kunt u kiezen uit stuc technieken zoals de Materix, Kalahari, Nubilia, Velluto, Seduxion en Shine. Met zoveel verschillende technieken zijn de mogelijkheden voor wanddecoraties op maat eindeloos.

Wanddecoratie voor uw gehele woning

Onze wanddecoratie kunnen wij naast uw woonkamer, ook toepassen in uw badkamer, slaapkamer of waar dan ook in uw woning. Dus als u op zoek bent naar een manier om wat persoonlijkheid aan uw huis toe te voegen, dan is muurdecoratie de manier om te gaan.

Encore Parfait biedt een breed scala aan unieke wanddecoraties, voor ieder wat wils. Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw huis om te toveren tot een kunstwerk.

Ons team bij Encore Parfait kan u helpen om elke saaie oude ruimte om te toveren in iets werkelijk speciaals. Wij bieden consultaties aan om te bespreken welke soorten muurkunst het beste bij uw stijl zouden passen.


Wanddecoratie

Voordelen wanddecoratie 

Als u voor wanddecoratie kiest komt dit natuurlijk met heel wat voordelen, wij van Encore Parfait kaarten deze graag bij u aan: 

Het vrolijkt uw woning op 
Door de wanddecoratie zal er meer kleur en design in de muren zijn waardoor deze aantrekkelijker zijn om naar te kijken. 

Het creëert textuur  
De muren zullen niet kaal zijn. Normaal zijn de muren erg glad en kaal. 

Het laat een professionele look achter 
Door de professionele afwerking van de wanddecoratie kunt u uw gasten versteld laten staan. 

Het kiezen van een kleur
Als u ervoor kiest voor wanddecoratie, kunt u dit afstellen op basis van de kleur van uw interieur. Dit is natuurlijk erg handig, want zo sluit alles een beetje aan op elkaar. 

Het kan een gesprek starten
Als uw wanddecoratie eenmaal staat zullen uw gasten hier zeker over beginnen, omdat dit een stukje ‘’kunst’’ is in uw woning. Zo kan dit een goed gesprek starten en staat het natuurlijk erg mooi op de wand.

Meer sfeer
Het klinkt misschien een beetje raar maar het is toch wel echt zo, het is namelijk zo dat als u wanddecoratie op uw muren aanbrengt deze tot leven komen. U zal er niet dagelijks mee bezig zijn, maar het zal u onbewust beïnvloeden over hoe uw stemming kan zijn. De juiste wanddecoratie op de juiste plaats kan een groot verschil maken in een kamer en de sfeer verbeteren. 

En zo zijn er nog veel meer voordelen die komen kijken bij het nemen van wanddecoratie. Kies daarom voor de wanddecoratie van Encore Parfait en maak uw huis compleet. Wij zullen ervoor zorgen dat uw wanddecoratie aansluit op uw huis en stijl. Het is dan mooi als het aansluit op uw persoonlijkheid zo bent u altijd tevreden over de wanddecoratie. Dit is dan mogelijk op elke gewenste wand in uw huis. Ook is het mogelijk om samen te kijken naar hoe u het zou willen hebben, dan wordt uw wanddecoratie vanaf scratch gemaakt naar uw wensen! U komt bij Encore Parfait dus nooit iets te kort, er is genoeg keuze, hulp en ervaring. Wij staan zullen voor u klaar staan als u overweegt om wanddecoratie toe te voegen aan uw woning. U zal gegarandeerd een beter gevoel krijgen in uw huis! 


Contact

Heeft u vragen over het aanbrengen van onze wandafwerking? Of heeft u andere vragen? Dan kunt gerust contact met ons opnemen. Zo zijn wij telefonisch bereikbaar op  06-34412812  of stuur een email naar   info@encoreparfait.com. Wij zullen binnen 24 uur uw mail beantwoorden! Volg ons op   Facebook en blijf op de hoogte van onze laatste werkzaamheden!